Zooming Christmas invita ploiestenii la o adevarata sarbatoare muzicala!

[ad_1]

Zooming Christmas  V – Ediție aniversară!

Ploieșteni, bucurați-vă de magia Sărbătorilor, pe aripile muzicii!

Cel mai așteptat concert de Crăciun se întoarce la Ploiești după doi ani de pauză!

Un show la superlativ, un spectacol mult iubit de către public, care a ajuns la a 5-a ediție. Vă veți bucura din nou de cele mai bune momente ale anilor precedenți dar și de altele noi, cu totul și cu totul speciale, caresă vă aducă în inimi feeria zilelor de sărbătoare!

 Concertul iși dorește să aducă bucuria venirii ceasurilor pline de taină și emoție de Frumos și… dar de Sus, să unească dorința copiiilor de a cânta în fața publicului și a celor dragi alături de o echipă de muzicieni profesioniști.

Un spectacol greu de realizat ce necesită timp, dăruire și sacrificiu, dar care este recompensat prin ropote de aplauze, zâmbete, râs în hohote și lacrimi de fericire.

Și în acest an, elevii clasei de pian – prof. Cristian Duca, alături de Trupa ZOOM și de mulți invitați surpriză, vă vor dărui multe momente dintre cele mai variate și, cu siguranță, de neuitat!

Muzica, ce minune! Numai bună de împodobit suflete și… sărbători!

TRECEȚI ÎN AGENDĂ: 14 decembrie, ora 19.00, Filarmonia „Paul Constantinescu”.

Evenimentul aici: https://fb.me/e/24vBfyhYm

Articolul Zooming Christmas invita ploiestenii la o adevarata sarbatoare muzicala! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link