Alege un job de model bine plătit la Prime Studios din capitală!

Cu siguranță că ne dorim cu toții un job bun care să ne ofere mult dorita independență financiară, dar și relaxare alături de cei dragi. Printre obiective se numără poate un apartament, o casă sau, de ce nu, o mașină deosebită. Din păcate, piața locurilor de muncă nu oferă în acest moment joburi foarte diversificate și mai ales bine plătite. De cele mai multe ori anunțurile pentru angajare sună bine pe hârtie, dar, în practică, angajatorul nu se ține de cuvânt.

Reorientarea profesională este bine-venită în acest caz pentru că alegând ceva diferit putem atinge succesul. Este și oportunitatea oferită de agenția de modele Prime Studios din capitală. 

O agenție de modele care face ceea ce promite

Mulți angajatori se folosesc de munca la negru sau de a face promisiuni pe care nu le vor onora, dar la Prime Studios aceste practici nu există. Fiecare persoană angajată aici face parte dintr-o echipă unită și este tratată cu respect și mai ales plătită, conform muncii prestate.

Agenția Prime oferă un salariu de bază modelelor sale, gândit în așa fel încât să asigure o bază financiară solidă. Apoi mai vorbim de bonusuri substanțiale și de procente încasate din vânzări. Și, în sfârșit, de premii care răsplătesc munca depusă.

În ciuda prejudecăților care încă mai circulă despre videochat, modelele de la Prime Studios sunt angajate pe baza unui contract de muncă, iar taxele către stat sunt plătite de către angajator. Iată de ce multe modele aleg această agenție în detrimentul altora, deoarece știu că aici vor fi tratate cu respect.

Cu ce anume se ocupă un model de videochat?

Deși meseria de model de videochat este încă privită cu suspiciuni, de fapt ea este un job la fel ca toate celelalte de pe piață. Singurul lucru care diferă aici este faptul că e un job din care se câștigă foarte bine cu condiția implicării. Și, în plus, este vorba de un job care are loc într-un cadru plăcut, securizant unde interacțiunea dintre model și cel care îi solicită serviciile are loc doar în online.

Pe de altă parte, există două secțiuni diferite în cadrul videochatului. Una care se referă doar la o comunicare plăcută cu o persoană din afara țării și în care modelul nu face nimic altceva decât să întrețină conversația. A doua secțiune este secțiunea adult unde modelul stabilește de comun acord cu cealaltă persoană dacă se va ajunge la nuditate. Oricum ar fi, modelul nu este obligat sau constrâns să facă ceea ce nu vrea.

Agenția Prime oferă training gratuit și suport modelelor începătoare

Pentru cele care își doresc să se angajeze și vor să știe dacă au nevoie de experiență, avem o veste bună, nu este nevoie de experiență anterioară. E bine dacă ea există, dar agenția Prime oferă traininguri gratuite de instruire la standarde înalte, inclusiv pentru învățarea limbii engleze. În felul acesta toate modelele vor avea același stil elegant de comunicare și se vor distinge de modelele de la alte agenții. În plus, își vor îndeplini visele de a-și cumpăra casa sau mașina pe care și le doresc.

Pentru mai multe informații despre agenția Prime accesați pagina oficială.

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)