Cauti o parcare pe termen lung langa aeroport Otopeni? Iata la ce trebuie sa fii atent!

Parcarea masinii pe termen lung implica accesul la o locatie sigura, mai exact la o parcare in care poti avea incredere – desigur, un pret accesibil nu strica. Din pacate, sa gasesti o parcare pe termen lung langa aeroport Otopeni sigura, accesibila, moderna si cu un tarif bun poate fi un lucru destul de complicat.

Trebuie sa stii exact ce sa cauti si sa fii sigur ca nu sacrifici anumite beneficii si avantaje pentru un pret mai bun. De altfel, nu ai vrea sa scazi cateva puncte la capitolul securitate doar pentru a economisi cativa lei pe zi, asa-i?

Astfel, in cele ce urmeaza vei afla mai multe despre caracteristicile importante pe care ar trebui sa le prezinte o astfel de parcare.

Prezenta sistemelor de securitate si a agentilor de paza

Dat fiind faptul ca, in anumite situatii, va trebui sa lasi masina pentru cateva saptamani bune intr-o parcare, este recomandat sa arunci o privire si la sistemele de securitate prezente in parcarea aleasa de tine. Desigur, prezenta agentilor de paza este si ea obligatorie.

Acest lucru implica sa nu apelezi la parcarile care sunt simple loturi de teren nepavate din locatii suspicioase. Atunci cand cauti o parcare pe termen lung langa aeroportul Otopeni, trebuie sa alegi o locatie moderna, nu foarte diferita de insasi parcarea aeroportului in sine.

Posibilitatea de a rezerva un loc de parcare din timp

Daca vrei sa parchezi o masina pe termen lung langa un aeroport, inseamna ca vei sti data plecarii din timp – poate chiar cu cateva luni inainte. Astfel, vrei sa beneficiezi de pe urma acestei informatii, anume sa ai posibilitatea de a inchiria un loc de parcare chiar si pentru perioade indepartate, aferente plecarii tale.

De altfel, nici nu ar trebui sa apelezi la o parcare pe termen lung din vecinatatea aeroportului Otopeni care nu iti permite verificarea disponibilitatii locurilor din timp.  Chiar nu vrei sa ai de-a face cu o parcare plina si o intarziere la decolare, printre altele.

Accesibilitate din toate punctele de vedere

Ai o masina electrica sau un autovehicul de dimensiuni mari? Daca raspunsul este afirmativ, atunci ai vrea sa stii ca aceasta se poate bucura de locuri de parcare dedicate – anume apropiate de o statie de incarcare sau destul de mari pentru a preveni daunele.

O parcare moderna implica existenta unor locuri de parcare bine definite si care nu pot fi usor accesate de persoane sau masini neautorizate. Contrar asteptarilor, poti gasi o parcare pe termen lung langa aeroport Otopeni moderna si echipata cu tehnologii avansate aferente industriei.

Aceasta este, scurt si la obiect, Olimpia Airport Parking – aproximativ 1500 de locuri de parcare si 30 de statii de incarcare la o distanta de 200m de aeroport Otopeni. Masina ta se poate bucura de toate acestea la un tarif chiar de doua ori mai scazut decat cel practicat de parcarea aeroportului.

Pentru rezervari sau mai multe informatii, viziteaza chiar acum website-ul parcarii sau contacteaza un reprezentant – nu vei fi dezamagit, indiferent de perioada in care ai nevoie de un loc de parcare sigur!